Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett inre lugn i en tid av kaos

Så mycket motstånd
så många tvivel.

Men då inget är rätt
är det bara att ta det för vaad det är.

Finner ett inre lugn
i en tid av kaos.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 109 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-25 08:59



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ibland måste man acceptera det det som är för att kunna få lugn och ro!
Bra skrivet.
2020-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson