Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Metamorfos(nybyggare)

Livet omvandlas
återskapas

Alltid nybyggare

Ständig förändring
börjar om och om igen

Halspulsådern tickar
livet som pulserar
Du och jag

Ständig
förändring/förvandling

Metamorfos




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-25 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP