Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folk gör er klara

För nu kommer tåget in på stationen för att ta er alla
med på en resa ni sent kommer att glömma
Ett äventyr som ni alla under en sådan lång tid nu har
hållit på och drömma om
Längtat efter
Men nu är vi äntligen där
Tiden är inne
Så välkomna allihopa och kliv ombord på tåget som
snart åter kommer igång då det bara är för er att
luta er tillbaka utan besvär
Men spänn gärna fast er för när tåget börjar att rulla
kommer det att gå undan då månen är våran
första destination
Men väl där får ni sätta på era dräkter och syrgasmasker
då det där är en annan atmosfär
Men vilken utsikt sen över hela jorden som kommer
att få var och en av er att bli kär i våran lilla runda
blåa planet
Och det bara sådär
Går inte att undvika, tyvärr
Få er alla att bli lite ödmjuka innuti
Och självklart så finns det alla slags bekvämligheter
på månen
Spa med simbassänger och styrkerum för den som vill
träna lite i ett rum med fullständig tyngdlöshet
Ja, varför inte då ni ändå är där
Något ni sent kommer att glömma kan jag lova er alla
Så folk gör er klara för nu kommer tåget in på stationen
då vi alla ska ut och fara...

Ken Cassel
25/9-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-25 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel