Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vi böjer oss som gräset


då regnet med långa kliv
korsar våra liv
Soliga dagar får vi aldrig nog
då hinner vi torka mellan skurarna
En del föds med guldsked i mun
andra knappt värjer sig
det river i sotsvart bröst
Raviner av orättvisa
sargar soldatens höst
och piskrappen viner
varje droppe ljus
ur utsträckt hand vi får
betyder livet
än stjärnor slocknar
över varje misär

Tack älskade uggla kram>3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 104 gånger
Publicerad 2020-09-25 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP