Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRNUFT OCH KÄNSLA - haiku

Förnuftets ljus släcks

då älskogsvindar blåser

i känslans stormnatt




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2020-09-28 18:03



Bookmark and Share


  Niliboy
I det högre, människan är förunderlig!å
2020-09-29

  Blomma-Stjärna VIP
Bravo
- på kornet!
2020-09-29

  AiA Maria den fria
Härligt!

Tack!
2020-09-28

  ULJO
Finns inget bättre än den känslan
2020-09-28

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat!
2020-09-28

  Feliaxel VIP
Så är det
2020-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP