Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstår inte

Vet du ?
Jag förstår verkligen
inte
Din totala tystnad !
Försöker släppa
tankarna på dig
det blir så
svårt
när jag inte vet
vad som blev så
väldigt fel
att du inte svarar

inte har svarat
mig

Snälla du
berätta för mig
vad var det som hände
i dig?

Denna tystnad
har gjort något med mig
Jag pendlar mellan att
tro:

att du fick det du önskade
du vet att du inte kan få resten
av dina drömmar förverkligade
hos mig
då ser du ingen anledning
till kontakt med mig

att du blev rädd
för de starka känslor
som kom i svängning
efter vårt möte
Rädd för vad det fick dig att
känna och längta efter
rädd ,
såsom du blev
med din förra D

( jag är dock inte hon)


jag har aldrig haft några romantiska
känslor för dig

jag har brytt mig om dig
värnat ditt välmående
pysslat om ditt ego

Kan tycka att det borde
räcka för att
du skall visa mig
respekt genom ett svar

Jag har gått vidare
Men frågetecknet runt dig
skaver





Fri vers (Fri form) av Goddess VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-25 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Goddess
Goddess VIP