Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekstrappan

Står ser upp

Hur komma till översta avsatsen

Hindras av allt

Gått så många steg förut

utan tänka över det som är så lätt

Klamrar fast vid räcket

se upp

Inom hjärtat  finns en varm kärlek

som manar på detta går bra

Kärlekstrappan  ger mod och styrka

du faller icke ned....

Någon står högst uppe

Väntar här på dig

Tar stegen  ett efter ett

möter ditt varma ansikte

håller armarna utsträckt mot mig

Kärlekstrappan  står kvar

väntande i kvällens ljus........




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-25 21:20



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Vackert!
2020-09-27

  alicja lappalainen VIP
en dikt med ett tydligt budskap och suggestiva bilder.
2020-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP