Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig.

Andas in
Andas ut
Mig
För jag andas in dig
Andas ut
Bara dig
Som bin
Till honung
Som bullens
Till senap
Eller kanske boston
Gurka alltså..

Livet är så kort
Alldeles för flyktigt
För att tveka
Vara rädd..

Ingen kan ta det
Ifrån dig
Ingen kommer påverka
Ditt val

För det hjärtat ser
Är det hjärtat vet
Låt aldrig hjärnan ta dina beslut
Då kommer ditt inre


Jag har gett dig valet
Det är din tur nu
Ditt val av väg
Du väljer nu.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 117 gånger
Publicerad 2020-09-25 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP