Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordflod

Likt en rinnande flod

Vill jag att orden skall flöda

Ur mitt hjärtas djup

Porla och dansa 

Fylla varje känsla till bredden 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-10-02 07:00



Bookmark and Share


  Millner VIP
*bredden
2020-10-02

  Marita Ohlquist VIP
Känner igen mig i din text om skrivandet!
2020-10-02

  ULJO
Härligt när det flyter på så
2020-10-02

  bibbi ahrnstedt
En fin önskan, hoppas att det blir så
2020-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP