Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett ord i tiden och Francois de Sales, Frankrike!


Apropå poeter.se

Det blåser kalla vindar

Men mig rår ingen på

vindarna är snåla

inte ett dugg generösa

vad mer kan spöka?

Rider in mitt ök

Och bjur på kaffegök!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 168 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-09-26 00:12



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tycker om.
2020-10-23

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att stå stadigt när det blåser!
2020-09-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Väl tänkt och diktat!
2020-09-27

  Sparvögat VIP
En vänlig gest kan fälla även det tuffaste motstånd...
2020-09-26

    Lena Staaf VIP
Det är rätt, känn ditt värde!
2020-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy