Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att känna

Det känns inte, livet

Tack för att du frågar

Förlåt för att jag inte säger

Det bara känns som att

hade jag blivit påkörd av ett tåg

hade det fortfarande inte känts någonting




Fri vers (Fri form) av rockenroll blåa
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-26 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rockenroll blåa
rockenroll blåa