Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Och glöm inte! Syftet med nätverket är barn!


Grattis och lycka till i alla medborgerliga aktiviteter

 https://nationalpost.com/news/world/epsteins-ex-ghislaine-maxwell-dined-with-bill-clinton-others-at-secret-2014-l-a-dinner-report?fbclid=IwAR29B7iTnULPJtuhKR0zvHa0zHhjzYkNL0zfMCpMBxBx0l4Tiit95PIQeK4

Världen har tagits över av ett internationellt nätverk för organiserad brottslighet som praktiserar satanism, pedofili och människohandel.
Detta nätverk av organiserad brottslighet har spridit sina tentakler till statschefer och fångat nästan all världspolitik.
FBI och Interpol har kämpat i flera år för att demontera detta nätverk, men med tanke på dess storlek är det omöjligt att arrestera hela nätverket eftersom många regeringar skulle falla och kaos skulle inträffa.
Detta nätverk organiserar också cokronans galenskap.
FBI arbetar bakom kulisserna, men nätverket är det också.
Tusentals barn har försvunnit sedan kroningens galenskap utbröt.
Eftersom medlemmarna i nätverket mestadels är psykopater, som kännetecknas av en total brist på empati och extraordinär förmåga att manipulera, och eftersom jag har kämpat med dem i flera år, skriver jag nedan några enkla metoder för att undvika deras manipulation (aktivt främjas av media och politik):
- göra en analys av de fakta som inte kan ifrågasättas och håll ett öga på dem och den klara verkligheten. Psykopater försöker skapa en falsk bild av verkligheten och av sig själva.
- Psykopater kommer att försöka få dig att känna dig skyldig över vad de själva gör.
Ett exempel är det faktum att han anklagar dig för att ha gjort andra sjuka om du inte bär en mask, dödar dina äldre och så vidare.
Vid en noggrann analys har psykopaternas ord absolut ingen logik, men genom konstant upprepning slutar du inte tro på dig själv och logik. Använd sunt förnuftlogik och undvik att lyssna på dem! Offren för psykopater slutar alltid skylla på sig själva och tro att psykopater är deras frälsare.
- Psykopater ljuger oavbrutet. Du kan avslöja deras lögner eftersom de motsäger varandra i sina uttalanden.
"Psykopater presenterar sig som trevliga, öppna, sanningsenliga och ärliga (en" mask ") för att vinna vårt förtroende, blanda i subtila lögner och felinformation. Nu manipulerar de oss. Det skapar också tvivel och förvirring tills vi vet vem eller vad. låt oss tro, och det undergräver och fördärvar dem som jag ser som ett hot mot deras subtila insatser och förslag ("utstrykningskampanjer"). "
Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 24 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-26 05:41Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP