Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text om ung kärlek mellan dig och henne.


En stund.

Röd-gula löv vägde ner på min axel
En sen september natt
Regndropparna dansade på asfalten
Långt bort eka ett skratt

Men inte hos oss, vi stod här och insåg
Att vad vi hade här
Precis som regnfallet runtomkring oss nu
En stund av ren misär




Bunden vers (Rim) av Moe
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-26 06:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moe

Senast publicerade
En stund.
* Se alla