Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


815.LIFE DOESN 't SMILE TWICE!

*LORD! SAVE THE WORLD FROM ALL EVIL!AMEN!*

hjul ...*THE RIGHT TO CHOOSE!*
tuck - knack - tuck ...tuck

vagn...vagnar...stängda ansikten...
ögon genom och igenom ett och alla
*KEEP US FREE!!!*

#en mask - munkavle _ lik EN CYKLOP_#
tittar på ingen inte på dig eller på
sig själv,till _ INGENSTANS _
och så kasst - fräckt - ansiktslös!!!

"... igår älskade vi varandra men
fick inte syn på våra ansikten,
låt oss ta bort förbudet för ett fritt
liv!?",frågade någon-något...

...tuck tuck tuck ...massa hjul:
***TELL THEM WHAT's REALLY GOING ON!***
bakom väggarna ...utanför fönstren...
station går in och ut med ansiktlösa kroppar

Vem är framför dig och vem är du framför ...
STANNA!#THE MOST PERFECT TIME EVER!#FRÅGA!

men maskrädsla:#LIFE DOESN't SMILE TWICE!#
lämnar i hjärtat förödande kedjeärrbildningar...
...SOS...SOS...SOOOOOOOOOOOS...

***
om munnen är stängd
då finns det ingen frihet!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-26 08:45



Bookmark and Share


  petter rost
Nej, det gör det inte, om det ens ler en enda gång. Det passerar ofta som det är, okänsligt för dina försök att forma det. Denna din fackla har en brännande nerv, den går farligt djupt in i Det Att Vara i den värld som i dag är. Läs, lyssna – titta inte bara genon ord som dessa:

"... igår älskade vi varandra men
fick inte syn på våra ansikten,
låt oss ta bort förbudet för ett fritt
liv!?",frågade någon-något...

...tuck tuck tuck ...massa hjul:
***TELL THEM WHAT's REALLY GOING ON!***
bakom väggarna ...utanför fönstren...
station går in och ut med ansiktlösa kroppar

Vem är framför dig och vem är du framför ..."

– just där – "bakom väggarna, utanför fönstren"! Är det där som livet VERKLIGEN pågår?

Du skriver ganska ofta med livet som insats och det är starkt, ofta fruktansvärt starkt!

2020-09-26

  petter rost
Nej, det gör det inte, om det ens ler en enda gång.
2020-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP