Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken duktig författare du är

Så du är som en stor gåta
För du lyckas ju alltid med dina texter få mig att börja
gråta av både glädje eller sorg
Och då spelar det ingen roll om det så regnar eller är
sol ute
Om det så skiner
För hela tiden lyckas du ju med dina texter riva ner
min mur till borg
Så ständigt berör du mitt innersta
Känner igen mig i allt
Fattar inte hur du lyckas
Så denna stora gåta som du är, gör att jag på dig
håller koll
Men fortsätt du att skriva och behåll ditt kall
ditt lilla söta troll
Tycker ju om dig...

Vilken duktig författare du är!

Ken Cassel
26/9-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-26 08:54



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
En fin uppskattning av en skrivarkollega.
2020-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel