Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Akvarell: Solstrale…


ATT SITTA PÅ EN GREN

 

skulden skammen och rädslan

är som sågtänder på en såg...

när du väl kommit upp på grenen

då kommer de för att såga ned den




Övriga genrer (Aforism) av Solstrale VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-09-26 09:30



Bookmark and Share


  Flicis VIP
Sicken djup i målningen å det med akvarell å texen en tankeställare.
2020-09-30

    Lena Staaf VIP
Vacker bild! Tänker att man aldrig kan vara,säker. Rätt som det är sågas grenen av.
2020-09-26

  danne //
Höst å Dan Andersson känsla .
Några ord som föll ur mig av din text..

Men kan lika gärna handla om
Äppelträdet ;)

2020-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP