Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Neråt

Varsamt
rullar jag ner för backen.
Jag skrapar mina knän
men det gör inte ont.


Tystnad


Jag har slutat rulla.
Där står du.
Smärta,
djup smärta.
Inte från mina knän,
utan från själen.
Du svek mig,
lämnade mig till vargarna.
När jag föll tog du
första bästa tåg.

Nu är du tillbaka.
Varför?
Jag vågar inte fråga
för svaret skrämmer mig.
Inte var det väl
för min skull?




Fri vers av verkligen
Läst 341 gånger
Publicerad 2006-07-14 23:07



Bookmark and Share


  Paraply
Vet att jag har sagt det. Men den här är verkligen jättebra! :o)
hälsn. Paraply.
2006-07-18
  > Nästa text
< Föregående

verkligen
verkligen