Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GRANITEN


Faktum älskade uggla
det må vara hänt
om jag inte på korten vänt
då hade jag stått där naken
ångesten hade fått mig att skjuta vilt från höften
över alla tomma löften
du fått inslagna i Pandoras ask
Alla är inte slagtåliga
som närmar sig min läsarsida
det gör mig beklämd men tilliten finns inte
ord förvanskar, vänner blir fiender
Inget har blivit bättre för dig
har mest tröttat mig själv
men bevisat Vanheders ättlingar
har så flyhänta händer
meningslöst gorma bättre lägga örat till
försöka lista ut vad som finns
bakom masken





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2020-09-26 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP