Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett två.

Svart
Vit
Grå vardag
Röd
Orange
Hjärtats nyanser
Varm
Kall
Kär Leks variationer
En
Två
Samheter
Du
Jag
För många tveksamheter




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2020-09-26 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP