Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sensommar

 

 

sommarens värme dröjer kvar

ännu ett tag

sitter i solen, den bränner alltjämt

söker skuggan som skyddar

 

det skymmer allt tidigare

mörkret kryper närmare

de ljusa timmarna allt färre

håglösheten drabbar

 

acceptansen väldigt låg

bara kämpa sig igenom 

allt det mörka

det kommer en vår

sent omsider

 

tills dess man får stå ut

med kyla, vind och stormar

sitta framför sprakande brasa

braskaminen ger värme

en mysfaktor att glädjas åt

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-09-26 11:11



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Ja man får försöka härda ut. Vi har ju tak över huvudet och mat på bordet, men men...
2020-09-26

  den nakna poeten
vackert som vanligt Bravo !!!
2020-09-26

  överlevaren VIP
Stämningsfull text....
2020-09-26

    Lena Staaf VIP
Känsla inför den annalkande hösten.
2020-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP