Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

själens budbärare

allt som får liv kommer att dö

och allt som dör får liv igen det

 

är min tro .  för själen är förevigt 

fri och lever i olka kroppar som 

 

den tar sej fram i . för ögonen är

själens spegel och pennan är

 

själens budbärare . det man inte

kan utrycka i ord får man ut när 

 

pennan börjar att dansa över

pappret med utryck . långt in från 

 

djuppet ut av hjärtat och känslor 

minnet sinnet och önskningar och 

 

lustar . överalt där tungan inte når 

orden där fyller själen i med sitt bläck 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 82 gånger
Publicerad 2020-09-26 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten