Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjälp jag sjunker ner i mitt eget liv

hjälp jag sjunker ner i mitt eget liv jag

orkar snart inte simma motströmns mer 

 

det är för stora kraffter . som drar mej

ner runt i en spiral ner till botten ut

 

av mej skälv det är så mörkt kallt och 

skrämande . jag är så ensam och rädd 

 

och stanken ut av as är olidlig jag kan 

knappt andas ut av lukten av fallskhet .

 

runt om kring mej för den är så fylld av 

löngener som väcker mitt hat och vrede 

 

men jag orkar inte bry mej längre . jag bara 

lägger mej ner och väntar på att dö för den 

 

är snart här mitt väntande och lidande är

snart över . det ska bli skönt att slippa bära 

 

allt lidande som jag nu gör döden ska befria 

mej så jag får sjunka ner och åter blit till jord 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 77 gånger
Publicerad 2020-09-26 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten