Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den blev som den blev


Kom och väck oss upp

Klockan är mycket
Så kom och väck oss upp är ni snälla, då vi har det så
svårt för att vakna där vi ligger och myser under täcket
helt nakna och drömmer oss bort att vi är
självförsörjande och bor på ett sagolikt och vackert slott
Då vi kan tacka gud för att han har gett oss en sån bra
lott med drömmar som bara bådar gott
Och det är väl därför som vi är så svårväckta, antar vi
Såvitt vi har förstått
Så snälla ni kom och väck oss upp, då klockan redan
är mycket
Dags att stiga upp...

Ken Cassel
26/9-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-26 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel