Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om all rikedom som kommer fram i skogen och vistelsen där är gudomlig och helande för själen skogen har en läkande kraft


rengnet faller och lyxmaten kommer fram i skogen jipiii !!!!

rengnet faller hårt och krafftigt ute 

svamparna kommer att skjuta ur den 

 

torra jorden . av allt vatten som nu

rinner ner och berikar dom så dom orkar 

 

krypa upp ur jorden och förgylla marken .

med sin rikedom som jag  jagar i flera dagar 

 

för att rensa och steka i smör med salt och vit

peppar och vit lök . gratis lyxmat på minna fat

 

är nu klart som en god vän har lärt mej som

är ryss och proffs på svamp han heter Andrej .




Fri vers av den nakna poeten
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-26 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten