Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om den härliga gemenskap som finns på poeterna .se och alla nya vänner som dyker upp oväntat här och där med samma intressen jätte roligt tycker jag


jag har en kvart kvar att leva på poeterna.se

jag har en kvart kvar att leva det är allt som 

finns kvar på min data tid jusst nu för sedan 

 

måsste jag lämna all vacker poesi och leva i den 

gråa verkligheten i allvaret igen utan er mina 

 

poesi vänner som ger mening åt dagen att få 

läsa era allster och fyllas med energi till själen 

 

för efter jag har stängt ut av datorn så håller jag 

mej bara vid liv varken mer eller mindre hej då !!!




Fri vers av den nakna poeten
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-26 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten