Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstmörkervarning...bagatell

 

 

I mörkret bortom

sudret har älvan slutat

sjunga och dansa

flyttfåglar regnar ner från

himlen södergöken gal




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-26 15:42



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
vemodstider
2020-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP