Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låst



Centrala vågor
i atmosfären
spänner runt cortex
Det inre förloppet
är som ett slutet rum
där min frihet
begränsas




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-26 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP