Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dåtidens derivat

Dåtidens derivat
en rest- eller slaggprodukt
en skärva, fragment

Hur långt är ett minnes halveringstid
till vilka delar sönderfaller den
vilka bindningar gör den i det omedvetna

I föreställningsvärldens parallella verklighet
där har udden av hennes penetrerande blick avtrubbats
hennes väsen utspätts i destillerat vatten

Förnimmelserna förlorat sin potens
fantasin eller glömskan fyller håligheterna
framställer en samlingsperson, en ställföreträdare

en person som aldrig funnits till




Fri vers (Fri form) av Savel
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-26 15:46



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Japp, snyggt.
2020-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Savel
Savel