Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp Gretorna fram det är höst

I valv efter valv
nationalskatter sparas
(dock oklart varför)

såsom vänlighet
omtanke, medmänsklighet
bräcklig omtanke.

Är det allergi?
Väcker de klåda under
högertummens tryck?

Släpp Gretorna fram
det är höst, allas färger
lyser mot det grå.




Bunden vers (Haiku) av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2020-09-26 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP