Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Godkvällälskadeuggla <3


Bunny



ser fram emot morgondagen
temperaturen blir 20 grader
det blir en morot som heter duga
kaninöron växer ut
och nosen fladdrar av iver
redan satt i kontakten så ström finns
redo att brukas
allt regn har gynnat växterna
att blunda går inte längre
djungeln ska trimmas till slätstruken frisyr







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2020-09-26 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP