Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ljuset

Jag ser ett ljus sila ner från himmelen
böjer mig ner för att ta på det,
det rinner sammetslent genom mina fingrar.

Fångar en bit i handen
för det till min mun
alla underbara smaker som finns
smeker min gom.

När jag lyfter blicken mot ljuset
hör jag en röst
kom till mig, kom till mig
och underbar musik strömmar över min kropp

När jag vaknar förstår jag hur nära jag varit.




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-26 18:49



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Vackert om ljuset och en mycket fin bild
2020-09-28

  AiA Maria den fria
Drömmar o mirakel !

Tack!
2020-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP