Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur diktsamlingen ” Lusten att vara djur”. Dikt nr 9 Dikt nr 8 återstår opublicerad, den är lika tuff som verkligheten, när den är som sämst,


Mättad gåva av frihet

Den löpska bävern och hennes skelögde fuling
Purpur och påve är snart förbi
Vad återstår sedan i klibbigt och klet?
Zoonos förstås

Lusten att vara djur är mättad gåva av frihet




Fri vers (Fri form) av Horace
Läst 71 gånger
Publicerad 2020-09-26 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace