Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en kärleks berättelse i från en dröm utan existens

jag vandrar över sädesfälten och drar handen

igenom stråna det kittlar så skönt i minna händer 

 

himlen är så djupp blå och harmonisk . och skogens 

glänta är så grön och vacker att jag kan drunkna i den

 

och dina ögon glänser så vackert i solen när vi går där 

hand i hand och ler åt varandra . ditt hår dansar så vacker 

 

i vinden  och du dofftar så gott att jag vill vara nära dej 

hela tiden och andas in dej jag vill leva med dej i varge

 

andetag . jag vill inte missa en sekund ut av dej i vårat liv 

jag vill stå vid din sida till livets slut för inget skrämmer

 

mej inte änns döden längre . mer hinner jag inte tänka inann 

du springer skrattande i från mej och jag börjar springa efter 

 

dej och vi springer i cirklar medans vinden smeker fälltet fram

och tillbaka och till slut får jag tag i dej . i våran lilla lek och jag 

 

ser dej djuppt in i dina vackra ögon när vi ligger och både

kramas och brottas och vi skrattar och fnitrar . som om vi var i

 

tonåren igen det är så härligt att vara här med dej nu och våran 

andning blir häfftigare och vi börja ömnt och försiktigt pussa

 

varandra . som övergår till varma kyssar fulla av respeckt och

räddsla för att inte gå över någons gräns och vi börjar smeka

 

varandra  ömnt och kramas och rulla runt över fältet i våran 

nu allvarliga lek . där våra lustar tar över och det blir slutet på 

 

vår lek nu är det allvar för glöden har tänds i mellan oss skratten 

har tysnat och övergåt i hastiga andningar . för jag känner din varma 

 

andedräckt i mitt ansikte vi lägger oss på varandra och förenar våra

själar i en dans . i mellan himmelk och jord  men känslan stiger över

 

universum för vi flyger förbi varge stjärna fulla av kärlekens rus stiger 

vi bara högre och högre till en ny dimention och till baka till det vackra 

 

sädesfältet . där vi somnar i nattens mörker på sädesfälltet inslingrade i 

varandra jag ser på dej en sista gång inann jag somnar för jag vill aldrig 

 

glömma dej om du är borta när jag vaknar i morgon . men när jag vaknar 

ligger du kvar i minna armar det är dimma på fälltet så jag väcker dej med en

 

försiktig puss på din näsa och du vaknar och ser på mej och ler och pussar mej 

på munnen vi reser oss upp och går hemmåt till mej vi går där hand i hand och

 

ser på varandra och ler och du börjar skratta och springer i från mej igen och jag 

springer i kapp dej och håller om dej och den här gången släpper jag dej aldrig 

 

igen för jag kan inte tänka mej ett liv utan dej för jag har sökt någon som dej i 

hela mitt liv och nu har jag funnit dej 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 141 gånger
Publicerad 2020-09-26 21:50



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Vackert! Bokmärker denna
2020-09-27
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten