Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


skriv, skriv, skriv


Ensamhet

Livets kors är ensamhet
värst i dessa tider

en fin hjälpande hand får jag ibland
den kommer med en vindpust

då direkt jag får lust
här är receptet, skriv, skriv, skriv

© Bibbi Ahrnstedt




Fri vers av bibbi ahrnstedt
Läst 214 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-09-27 00:34



Bookmark and Share


  ULJO
Skrivandet är som terapi för själen
2020-09-28
  > Nästa text
< Föregående

bibbi ahrnstedt
bibbi ahrnstedt