Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viskar

Så ofta.
Mer sällan.
Samtidigt ännu mer.
Vinden. Hennes älskare vinden.
Den näktergal som tystnat.
I sitt näste i mina kupade händer.
Ett lugn.
Efter stormen.
Som drog förbi.
Nästan som du.
Men ändå inte.
När regnet upphör.
Jag ändå står kvar i min vattenpöl.
Viskar.
De ord.
Som du glömt.
Men som jag bevarat.
I ett snäckskal.
Av paua.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-27 04:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP