Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRID - haiku

Nattens läkedom

slutna ögonlock i frid

dödens evighet




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2020-10-02 17:44



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
fridsam
2020-10-11

  Marita Ohlquist VIP
Det finns ett lugn i texten som tilltalar mig!
2020-10-05

  ULJO
Verkar ganska trist
2020-10-05

  Anya VIP
Tycker om den existentiella tonen i slutet. Jaa tänk så bra att sömnen finns, tänker jag.
2020-10-04

    Lena Staaf VIP
Skön dikt som signalerar lugn.
2020-10-03

  Blomma-Stjärna VIP
Få ord som säger Mycket - genuint!

(själv läser jag in både förtvivlan och fasa innan jag äntrar i natten som skänker läkedom och frid genom död)

2020-10-02

    Max Poisé
Så befriande!
2020-10-02

  Öknens Ros VIP
Den absoluta friden och evigheten.
2020-10-02

  Niliboy
Nej, livets evighet vill jag tro! Om vi sköter oss! Själen lever ju!
2020-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP