Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lyft blicken mot skyn


Vårt land i solens sken

 

Finland i solsken

i sprakande färger

i höst, den tysta

utan fågelljud

utan ro.

Epidemiskräcken

sätter sig lekande lätt

till ro

innuti hjärtat,

mellan vänner

mellan oss.

 

Jag ber för en värld

utan skräck

med sol i faggorna

med värme i tankarna.

 

Sköt om er!

 




Fri vers (Prosapoesi) av Monika A Mirsch VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2020-09-27 08:23



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
En dikt som ger hopp och tröst
I den svåra tid med korona.
2020-10-15

  Eva Langrath VIP
En bön jag instämmer i.
2020-09-28

  Maria Sundelin VIP
Det är nog vad alla önskar
Kramar
2020-09-28

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Fint om ensamheten som kommer ur denna epidemi, som förhoppningsvis inte gjort ensamheten till en elak ovana.
2020-09-28

  bibbi ahrnstedt
Vackert om de sprakande färgerna och bra om många kan be för en bättre värld, tror att många kommer till insikt nu
2020-09-28

  Blomma-Stjärna VIP
Du skriver så ömsint och vackert om vår "gungande osäkra" värld - och inspirerar oss att lyfta våra huvuden och se att både himmel och vänskap finns - tack!
2020-09-27

  Eva Helene VIP
Värmande vacker poesi i tider som dessa, tack!
2020-09-27

  Sparvögat VIP
En nåd att stilla bedja om...
2020-09-27

  angela Täubert fd Jansson VIP
Det gör jag också. Tack.
2020-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP