Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


816.THE LORD IS MORE POWERFUL...

THE LORD IS MORE POWERFUL THAN HIS...copy!

Handgjord burka - skyddar groddens skönhet
från köttätande blick,ur det blå - täckte hela VÄRLDEN
med en skugga och det maskulina könet tvingas att
nu känna en del av det dess praktiska väsen på sig själv
och... dag och natt...att ha på sig,andas igenom det...
i alla väder...

Dess skugga - som det okända Xet - den tredje parten -
patogen av irritation i äktenskap,alltid tvivlande på vad
som händer,ifrågasätter alla och allt,inklusive sig själv:
"I still don't know anyone who's had covid."etablerade sig
med en misstänksam krigs-mur mellan människors
avslappnade relationer.

OBS!!!

En nypa av frisk luft innehåller inte bara förstörande
bakterier utan även andra element som bibehåller och
förstärkar kampen , men växthusförhållandena försvagar
ursprungliga strukturen hos levande organismer...

*Everyone needs to go back to the Initial Freedom!*
HALLELUJA!AMEN!

***
707.2019/05/26 Publicerad L.EK

att icke vara talför
- lika med -
att inte vara mänsklig...

***




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-27 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP