Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Brytningstid

 

Vinkar in hösten
till sommar adjö
SMHI gett löften
strax dimper snö

festbåt går i land
mc och finbil i ide
istället för strand  
far vi då mot Idre

i nytt snöbollskrig
inleds säsong i hot
dock på skoj intrig
tö kramar likt klot

sen åker skidor på
men backen får tji
blir ju slalom ändå
efter visit i afterski
 




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-27 16:13



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Man får göra det bästa av situationen.
2020-09-28

    Lena Staaf VIP
Här vilar inga ledsamheter trots vinterns antågande. Sista raden dråplig!
2020-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP