Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar i Coronans tid


Om jag vågar

Det är inte det
att jag inte längtar längre
det finns kvar så mycket att längta

till

efter

från

om jag vågar




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-27 11:16



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Vacker dikt som tolkar
mångas känslor i coronans tid.
2020-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP