Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖSTENS SIGNUM - tanka

Framför skogskanten

draperade regnskynken

bakom skymtar guld

enstaka brons och bärnsten

färgrikedom höstsignum




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2020-09-29 17:50



Bookmark and Share


  ULJO
Så fint. Höstens linda.
2020-09-30

    Lena Staaf VIP
Här lyfter du så vackert fram höstens färger bakom regndraperiet.
2020-09-29

  Öknens Ros VIP
Skimrande höstbilder.
2020-09-29

  Feliaxel VIP
Känner hösten i dina rader
2020-09-29

  Rise Little One
Höstens själ vibrerar under din poetiska pensel.
2020-09-29

  Sparvögat VIP
Vilka sköna ord om höstens slöja...
Mycket fint!
2020-09-29

  Niliboy
Hösten är vacker å sval, en glädje för dem som lider vid hög värme!
2020-09-29

  AiA Maria den fria
Vackert om höstens toner o vibrationer

Tack!
2020-09-29

  Poeten Salvador VIP
Ja härnera ser jag en del gula löv nu
2020-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP