Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Amy Coney Barett, blivande domare i HD och abortmotståndare


Det nya amerikanska alfabetet

 

ACB 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-27 13:40



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Fundamentalisterna vill vrida klockan tillbaka till medeltiden.
2020-10-03

  Onomatoprofet VIP
... och abortmotståndare. Alla vet varför hon blev nominerad.
2020-10-03

  Armfelt
Erkänt skicklig jurist och allmänt respekterad.

2020-10-03

  AiA Maria den fria
...o ACB gäller o sitter på ”livstid”

Tack för tänkvärt!

Reflekterar över vem som ”har makten” o vem som ”tar makten”...


2020-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP