Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läka sig själv


Läkning

Jag försöker läka mig själv, smeka mina sår 

 

Vara ödmjuk, blicka inåt och försöka hålla kvar 

 

Möta min själ och säga det kommer bli okej, det kommer bli bra, men om du inte tror så blir det en annan dag. 




Fri vers av Camia
Läst 109 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-27 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camia