Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konturer

Chokladdoppade lögner.
Toppad med sanningens champagne.
Räven och hans korpar.
Lämnar våra äventyr vid tivolits entré.
Det som ännu inte slitits sönder av bläckets vassa ord.
Din skönhet, du aldrig varit vackrare än nu.
Bleklila skuggor smeker över din kropps konturer.
Ännu ingen sett, det prärievargen gömt.
Ett leende av diamantregn.
Dimma över asfalterade gators sorg.
Blundar.
Lodjuret pulsar i drömmarnas stränder.
Där vi aldrig lämnat våra fotspår.
Körsbärsblommor vilar med stjärnor av oss.
Ändå lämnar vår kärlek en eftersmak av saknad.
När saknaden är allt.
Vingklippta örnar lyfter.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-27 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP