Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stön

Hit bara hit
neon djuren slingrar sig
hit för extasen

nattdjur som aldrig
kan släcka sin törst

SYND efter synd

kroppsvätskor
och adrenalin
pumpas ut

i ett erotiskt vrål




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-27 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal VIP