Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Drömmar i svart

Jag drömmer tomma drömmar
Drömmar i svart
Kalla drömmar
Drömmar sub noll
Mina drömmar är hål
De suger blod
Lämnar mig tom
Tunnare än luft
De är drömmar som tar
Nånting ifrån mig
Jag griper efter dem
Men de vänder mig ryggen
Likt tjuvar, när jag vaknar
Är det fortfarande mörkt
Men det blänker i natten
Vargöga mot mitt
Gryning på väg
Någon ser mig till sist
Varghjärta mot mitt
Fyller mig med blod
Fyller mig med varmt
Liv
En gråtass i snön
Trampar en stig
Jag följer spåren i dunklet
Upp till ytan igen
Upp till mig själv
Upp, upp till världen igen




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-09-27 20:07



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint skrivet, ja drömmar kan man ju inte kontrollera
2020-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP