Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deviser

 

Ja - visst det är fint med deviser
alltid man vet hur det skall hanteras bäst
- livet

Hur det ska levas
- rätt
- rakt
- ro-likt

Tänkespråk som hörnstolpar
till bygget
- som är livet

Ack, vore det så enkelt
att när man samlat dem alla
i sitt medvetandes förråd
hämta fram ett för stundens behov

Göra alla glada,
när man säger, så ska det vara
- så här blir du lycklig
du törstande själ




Fri vers av Litchi VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-27 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Litchi
Litchi VIP