Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärringen mot strömmen


god ekonomi
många vänner
kultur, resor
spännande natur
sägs vara åtråvärt
eller hur?

kanske är jag enkel på gränsen till banal
men jag tycker bäst om att vara hemma
och jag kan ta både regn och kyla

jag är en fyndare bland skräp och drömmar
lever på färg och existensminimum
siden, sammet, trasa, lump...

jag gillar inte fest
men älskar när det plötsligt blir festligt
och kan ta och ge av både skratt och tårar...










Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-27 21:31



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Du underbara människa, det ligger så mycket i ditt sätt att vara. Som man kan lära sig av.
2020-09-28

  ULJO
Så väl tänkt. Alldeles strålande
2020-09-28

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om satt ta vara på och glädjas åt livet som är!
2020-09-28

  Kungskobran VIP
Borta bra men hemma bäst
2020-09-28

    Lena Staaf VIP
Så borde alla leva för att må bra och för att inte tära på jordens resurser. Jag lever ( nästan) så.
2020-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP