Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dock inga morötter.

Jag hade glömt bort mina rötter
De hade trängt sig ned
Långt under jorden
Beblandat sig med potatisen
Så det var inte konstigt
Att man kände sig rotlös
Borttappad och halv
Men har i alla fall gott om potatis
Och kanske att jag hittar mina rötter igen
Vet dock ej om de är ätbara
Men den som lever får se
Och skörda därefter 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-09-27 22:36



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Hahaha, kul, härlig text om ett sårigt tillstånd. Tack!
2020-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP