Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vatten

Det ljumma vattnet
smeker den sträva gommen
leker med tungans
glatta yta

tränger sig ner
genom trilskande mandlar
ett struplock som stängs
med en tyst smäll

där tappar det mig
sveper ut i tyst mörker
anar närvaron
dess väg genom
äventyret kroppen

porlande




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-09-28 00:18



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Du gör fina ordlandskap.
2020-10-06

  Annie b'larsson VIP
Vilken fin bild! Speciell.
2020-09-28

  Annie b'larsson VIP
Vatten - Liv. Dina texter är ofta lite mystiska. Det är ett plus för min del.
2020-09-28

  SatansSon
tacka vet jag iskallt bubbelvatten, det får vi här varje middag.
2020-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP